Hoppar in i duschen

Ja som rubriken lyder. Men uppdaterar KANSKE efter duschen. Ska plugga svenska också. Har ordkunskapsprov imorgon :/ Seeya!

Franska

Tjenixen! Sitter och pluggar franska men nu så kan jag det så nu behöver jag inte plugga mer utan nu så ska jag käka. Sorry för att jag inte uppdaterat men har inte så mycket tid för bloggen i veckorna. Idag så boxades vi på simhallen, bland det jobbigaste jag gjort på länge! Men kul som satan. Igår så va jag med Cajsa och vi cyklade upp till stallet. Vi putsade sadlar och pysslade massor med hästarna. Men jag hör nog inte av mig mer ikväll. Är suuupermega trött. Puss!

Finfina Back On Track

Älskar bara djur. De BÄSTA som finns!♥

Dagens


Dagens outfit

Göteborg

Tjenixen! Jag och Jennipher sitter och kollar på Simpson på hotellrummet och har badat i poolen. Ska kanske dit och ta ett kvällsdopp sen igen. Då tar jag kanske lite bilder. Eller så tar jag bilder imorgon. Ska försöka få någon bild på poolen iaf. Imorgon blir det Horseshow och mässan som mamma och Loppan är på men vi valde att stanna hemma på hotellet. Vi ska väl snart göra nåt. Kanske bara gå och glutta lite på hotellet eller något? Men vi hörs. Puss!

Shoppat

Tja bloggen! Sitter på hotellrummet och mamma och Loppan ska ut på stan igen och jag och Jennipher ska bada i poolen! :D Har shoppat lite, eller jag fick av mamma för att jag behövde lite nya kläder. Kommer såklart bilder. Men jag bloggar mer sen. Puss!
Och det funkar inte att ladda upp bilder :(

Kommer bilder på det jag köpte antingen sen eller när jag kommer hem!

Påväg mot Götet!

Dunkar One Direction i hörlurarna! :)

Godnatt

Hihi, nej jag har inte glasögon. Men har börjat använda dessa glasögon framför datorn, man ser skärmen sååå mycket bättre! Jag vet, inte speciellt intressant. Men nu så ska jag upp och borsta tänderna sen sova. Ska va i mjölby och hämta de andra två brudsen vid halv 8 ungefär? Så jag ska lägga mig tidigt ikväll. Seeya!

Gotta be you

Tjena! Kom nyss ur duschen. Duschade vääldigt länge men nu så är jag fräsch ;) Kollar på lite
1D prylar. Ska få en tröja av mamma  ^^ 
Och detta skal ska jag köpa ngn gång också! :D
+ lite smycken som jag ska beställa till tröjan!
Så lite av det ska jag köpa, vilket skulle ni köpa? Har beslutsångest. Men ska ju inte beställa förens efter
göteborg så jag har ett tag att bestämma mig. Men tröjan och ett armband ska jag iaf köpa. KANSKE skalet.
Vi får se!

Upp i duschen nu..

Googlebild ;) Bloggar senare efter duschen.

Diss

-Jag dissar sånna som har små bloggar (som jag) som har typ frågestunder och man inte har några läsare alls nästan. Vad är då meningen med frågestund eller tävlingar egentligen..?

I scream and shout


Såhär såg jag ut idag.

Tjenixen! Sitter och lyssnar på bra musik och är proppmätt. Håller på att spricka känns det som. Imorgon så kommer jag kanske inte att uppdatera så bra eftersom jag åker till Göteborg med Jennipher , mamma och Loppan. Kommer bli grymt och på söndag så går vi på Horseshow. Kommer kanske ha med mig lilla kameran så jag har lite bilder att bjuda er på. Eller så fotar jag med mobilen ;) Men ska sätta mig och fixa lite stuff nu. Vi hörs sen,puss alla fina!♥

Mums

Pizza<3

På innebandy

Bloggar sen när jag kommer hem. Kram!